Välj rätt torrschampo

Ett torrschampo kan användas både för att fräscha upp håret och göra det matt men även för att bygga volym. Olika schampon har olika effekt, så välj ett schampo efter det du är ute efter.
En del tycker det är lättare att applicera ett torrschampo i sprayform medan andra tycker att man har mer kontroll över en puderbaserad, det är en smaksak. Båda varianterna ger samma effekt. De är också olika dryga, vissa märken behöver man mer än andra för att uppnå samma effekt.
Det finns en del torrschampon som är speciellt anpassade för brunetter. Då det är vanligast att torrschampot är vitfärgat så lämnar en mörkfärgat torrschampo inga rester som syns i ett mörkt hår.

Batiste Dry Schampoo

Ett effektivt torrschampo som fräschar upp håret mellan tvättarna. Detta är riktigt prisvärt och finns i en mängd olika dofter och ger en ”nytvättad look”. Detta torrschampo är i sprayform och du sprayar och masserar in det i håret. Läser man omdömen från användarna av denna hos Eleven kan man bara läsa positiva resultat och idel full poäng!

Köp hos Lyko!

 

REF Dry

REF Dry är ett ett torrschampo torrschampo i sprayform, absorberar snabbt upp fettet i håret och ger det en matt, torr och fräsch känsla. Har en svag behaglig doft av frukt.

Köp hos Lyko!